Colofon

Mijn naam is Arie Pool, e-mail adres arie@ariepool.nl

Doel van deze site is het verzamelen en ontwikkelen van verhalen over de geschiedenis van mijn (schoon)familie. Stambomen, verhalen en zoektochten. Soms uitgewerkt, soms nog pril en fris. Rijp en groen door elkaar.

Al hetgeen dat hier geplaatst wordt, is mijn verantwoordelijkheid. Van de meeste teksten en foto’s ben ik eigenaar. Van de foto’s waarvan ik geen eigenaar ben, heb ik toestemming tot publicatie. Als u eigenaar bent van een foto of tekst op deze site, en u vindt dat deze verwijderd moet worden, of als u anderszins bezwaar heeft tegen de publicatie van bepaalde foto’s of verhalen kunt u contact met mij opnemen via de mail.

Om problemen met geschonden auteursrechten te voorkomen heb ik alle foto’s, tekeningen, platen, afbeeldingen waar ik niet zeker van ben, verwijderd van de site.

Alle tekst en beeld is mijn interpretatie van de werkelijkheid. U kunt dus geen rechten ontlenen aan hetgeen hier op de site gepubliceerd staat. In uw beeld van de werkelijkheid hoeft het ook niet waar te zijn wat hier staat. Dat geldt voor alle onderdelen van de site. Ook voor die delen die een “geschiedenis” suggereren. Ook de geschiedenis die ik beschrijf is mijn interpretatie van het gebeurde. Ik stel het wel op prijs als u uw eigen beelden met mij wilt delen.

U heeft niet zomaar het recht om teksten en beelden van mijn site ergens anders te publiceren. Als u dit wilt doen, stel ik een vraag om toestemming erg op prijs. Meestal krijgt u de toestemming ook wel.

Links op deze site zijn ter informatie. De meeste links leken mij wel een goed idee toen ik ze plaatste. Ik ben niet verantwoordelijk voor de website en zijn inhoud aan de andere kant van de link.

Deze site wordt gehost bij Versio.nl en is gemaakt om te worden bekeken door iedere browser die HTML 4 ondersteunt, op een resolutie van 1024 x 768 pixels of hoger.